Ammattitaitoiset 
Lvi - palvelut
uudenmaan alueella

Caretaker - huoltopalvelu

 

Caretaker sovellus on sähköinen etävalvontajärjestelmä, jolla valvotaan ja ohjataan kiinteistön talotekniikkaa. 

Kun teet huoltosopimuksen kanssamme, kytkemme kiinteistönne yrityksemme etävalvontaan ja huolehdimme kaikista kiinteistösi talotekniikan huoltotoimista. 
Sopimukset räätälöidään kiinteistökohtaisesti ja sovellus on vapaasti ohjelmoitavissa vastaamaan juuri sinun kiinteistösi tarpeita. 

Sovelluksen avulla voidaan valvonnan lisäksi myös ohjata talotekniikkaa ja etähallinnalla voi parhaassa tapauksessa hoitaa vikatilanteita nopeasti. 

Sovelluksen lähettäessä hälytyksen etävalvomoon, saamme välittömästi tiedon vikatilanteesta, jolloin huoltomies voi hoitaa vikatilanteen joko etäohjauksella tai tulla paikalle tarkistamaan tilanteen.
 

Caretaker palvelu on erinomainen, kun haluat ulkoistaa kiinteistösi talotekniikan hoitamisen ja olla huoleton myös silloin, kun olet esim. matkoilla, kesämökillä, tms. 

Palvelu on saatavilla haluamallesi ajalle ja voit sisällyttää palveluun erilaisia toimintoja.

 

Caretaker palveluun on saatavilla mm. 

 

Vesivuotovahti

 

Toiminto mahdollisten vesivuotojen havaitsemisessa. 
Jos vedenkulutus muuttuu lyhyessä ajassa radikaalisti, voi sovellus sulkea veden automaattisesti. Sovellus myös seuraa vedenkulutusta pidemmällä ajalla ja jos kulutus on normaalia suurempaa tai jatkuvaa, saamme hälytyksen etävalvomoon.

 

Sovelluksella voidaan seurata myös kiinteistön lämpötilaa ja sen laskiessa lähelle 0°C tarvittaessa sulkea vesi automaattisesti mahdollisen vesivahingon välttämiseksi. Soveltuu erinomaisesti esim. kesämökille tai lomamatkojen ajaksi. 

 

Lämmityksen säätö ja seuranta

 

Toiminnon avulla voidaan seurata kiinteistön lämpötilaa ja säätää sitä etänä. 
Toiminto hälyttää huonelämpötilan laskiessa joko yllättäen tai pidemmällä aikavälillä.

 

Maalämpöpumpun tai ilma-vesilämpöpumpun valvonta

 

Toiminnolla voidaan valvoa ja ohjata maalämpöpumpun tai ilma-vesilämpöpumpun toimintaa etänä. Sovellus lähettää hälytyksen valvomoon mahdollisissa vikatilanteissa, jolloin vika voidaan korjata joko etänä, tai tarvittaessa lähetetään huoltomies paikan päälle.

 

Maalämpöjärjestelmän maaliuosvahti

 

Toiminnon avulla voidaan seurata maalämpöjärjestelmän maaliuoksen lämpötilaa. Lämpötilan laskiessa ja lämpökaivon ollessa jäätymisvaarassa esim. kovalla pakkasella järjestelmä lähettää hälytyksen. 
Toiminto on liitettävissä lähes kaikkiin maalämpöjärjestelmiin ja maaliuosputkiin.

 

Ilmanvaihdon ja lämmitysjärjestelmän huoltovahdit

 

Toiminnolla voidaan asetella mm. ilmanvaihdon painemittauksia, joiden avulla voidaan havaita esim. ilmanvaihdon suodattimen tukkeutuminen. 

Toiminnolla voidaan seurata mm. lämmitysverkoston painemuutokset ja hallita lämmitysjärjestelmää etänä. 

                      

Huoltokirja

 

Kaikkiin Caretaker - sopimuksiin kuuluu kiinteistön huoltokirja. 
Huoltokirjaan kirjataan mm. olemassa olevat laitteet sekä niihin tehdyt huollot ja muut toimenpiteet. Huoltokirjaan voidaan kirjata myös esim. laitteiston yleisimpiä vikatilanteita ja yleisimmin tarvittavia varaosia, joita voi tarvita vian korjaamiseen.

 

Säännölliset huoltokäynnit

 

Palveluun on mahdollista sisällyttää vuosittaiset tai kausittaiset huoltokäynnit, jolloin huoltomies tulee säännöllisesti tarkistamaan kiinteistön laitteet, esim. ilmanvaihdon muuttaminen kesä – talvikäytölle, ilmanvaihdon suodattimien vaihtaminen, ym. 
Tällöin voit olla huoletta kiinteistösi talotekniikasta, me huolehdimme siitä puolestasi. 

 

Talotekniikan etähallintasovellus saatavilla myös ilman Caretaker – huoltopalvelusopimusta.

 


Kysy lisää ja pyydä tarjous! 

Caretaker - huoltopalvelu